Wie Wat Hoe
FamkeFinancieel Lisse
  • REGISTREER

Wie is Famke?

Hallo, ik ben Famke. Bijna 25 jaar werkte ik als adviseur voor diverse (grote) belastingadvieskantoren. Waarom ik er voor koos om zelfstandig verder te gaan? Omdat een accountantskantoor of belastingadvieskantoor al snel te groot is voor "kleine" klanten. Ik geloof zelf sterk in "persoonlijk". In de menselijke maat. En ik wil jou graag één op één bedienen als het om jouw (belasting)zaken gaat. Daarom wil ik ook iets meer van je weten dan alleen je BSN-. RSIN- of BTW nummer. Vertrouwen. Een prettige relatie opbouwen. Zakelijk en toch persoonlijk. Dat betaalt zich altijd uit. Ook op financieel en fiscaal gebied. Bel of mail mij voor een eerste gratis kennismakingsgesprek (link naar mail en/of telefoonnummer).

Wat doet Famke?

Ik verzorg jouw fiscale aangiften en vraag eventuele toeslagen voor je aan.

Heb je behoefte aan nalatenschapsplanning of een schenkingsadvies? Ik ben Register Estateplanner en adviseer over huwelijksvoorwaarden, samenlevingscontracten en testamenten. Ook kun je bij mij terecht over vragen over de eigen bijdrage van een verzorgingshuis.

Krijg je te maken met de minder mooie kanten van het leven zoals bijvoorbeeld scheiding, ziekte of overlijden van je partner? Ik kan je bijstaan met financiële en fiscale raad en daad.

Ook als je ondernemer bent, kan ik je van dienst zijn. Bijvoorbeeld met het opstellen en verzorgen van de aangiften vennootschaps- en/of omzetbelasting.

Wil je advies bij het starten of opheffen van je eigen onderneming?

 

Hoe werkt Famke?

Ik vind het uiteraard heel belangrijk dat jouw fiscale en financiële zaken op orde zijn. Maar wat ik net zo belangrijk vind, is dat je begrijpt wat ik voor je doe. En wat dat precies voor je betekent. Ik denk graag met je mee.

Zullen wij eens kijken of het klikt? Dat doen wij tijdens een kennismakingsgesprek, dat altijd gratis is. Tijdens dit gesprek verzamel ik zoveel mogelijk informatie. Daarna stuur ik je een voorstel met daarin: wat ik voor je kan doen, hoe wij het beste kunnen werken en welke kosten je kunt verwachten.

Mijn tarief voor particulieren is gemiddeld € 85. Op basis van de totale opdracht of het aantal te besteden uren, zijn nadere afspraken mogelijk. Ben je ondernemer? Dan kan ik een kostenindicatie geven op basis van het gesprek en de nodige gegevens van jouw onderneming.

Bel terug  1. Ongeldige invoer
  2. Geen naam ingevuld
  3. Geen correct telefoonnummer
  4. Geen (geldig) e-mailadres